Criptopedia

Raport Saptamanal: BTC, ETH, ALTS #No11

De catre Criptopedia - 12 ian 2021

Perspective 1M, 1W pe BTC si ETH

 BTC 1M : 

Chartul Lunar Pretul BTC atinge noi maxime in aceasta luna. Noul ATH este $42000. Dupa atingerea acestui nivel, pretul sufera o corectie pana in zona $30000.

Suportul lunar este la fostul ATH, in zona $20000. Este probabil a patra luna consecutiva care este posibil sa inchida pe verde. Candele foarte inalte, cu volatilitate mare. Ramane de vazut cum inchidem aceasta luna si luna urmatoare daca vom vedea una rosie sau nu.

Chartul Saptamanal

Singurul suport momentan, deoarece nu avem nimic confirmat, ramane cel din zona $19400. Momentan avem o candela rosie in aceasta saptamana, de -21% ( ~8200$).

 

BTC 1W :

ETH 1M

:

Chartul Lunar ETH depaseste luna trecuta rezistenta de la $670. In aceasta luna, nu testeaza rezistenta sparta ci se duce direct la urmatoarea, cea de la $1100.

Observam ca pretul a reusit sa treaca de $1100 dar corectia din urmatoarele zile l-a adus sub aceasta. Urmarim sa vedem cum va inchide acesta candela lunara, peste sau sub nivelul de $1100. Rezistentele sunt $1100 si ATH $1600.

Suportul este la $670 si mai jos, prezentate toate pe chart. Chartul Saptamanal ETH ultima saptamana urca pana foarte aproape de rezistenta de la $1300.

Ultima corectie adduce pretul in zona suportului de la $900. Rezistentele sunt $1300 si ATH Suporturile sunt $915, $790 etc.

ETH 1W:

 

ETH 1W :

 

Perspective Daily 1D pe BTC si ETH BTC 1D :

Daca corectia continua, aceste 2 scenarii le iau in considerare. Daca pretul inchide si astazi peste zona $34700, e posibil ca cel putin in viitorul apropiat sa nu mai scada.

BTC pierde trendul prezentat pe graficul 4H si reincearca sa il castige.

BTC 4H :

 

ETH 4H :

Corectia BTC adduce ETH in zona de demand evidentiata pe chart. Acesta este respins si pretul ricoseaza din ea. In prezent, retesteaza aceasta zona, speram ca retestul va fi un success si pretul isi va continua trendul ascendent.

 

Performerul saptamanii ~ AVAX

In ultimele zile, majoritatea monedelor mari au inregistrat pierderi si inca nu si-ai revenit, dar nu este cazul si monedi AVAX care recupereaza rapid “daunele” din urma corectiei Bitcoinului ba chiar continua sa creasca. In ultimele 10 zile inregistreaza cresteri de aproximativ 155%. AVAX se poate gasi pe Binance, Huobi si OKex si se situeaza in top 50 CMC. Prezentam si un daily chart al acestei monede cu cateva suporturi

AVAX 1D :

Articole similare

Analiza tehnica bitcoin, ethereum - raport saptamanal
Analize

Analiza tehnica bitcoin, ethereum - raport saptamanal

Nu rata cea mai buna ANALIZA TEHNICA din zona crypto! Analizam evolutia BITCOIN si ETHEREUM din ultima saptamana si din ultima luna, pentru anticipa trend-ul. BONUS: studiem ”ALTCOIN”-ul vedeta - performerul saptamanii!