Criptopedia

Acesta este un preview

Pentru a putea citit intreg articolul trebuie sa devii membru premium

Daca esti deja membru premium te poti loga aici

Tehnologia care va schimba lumea. Despre BLOCKCHAIN, pe înțelesul tuturor

De catre Criptopedia - 12 nov 2020
Tehnologia care va schimba lumea.  Despre BLOCKCHAIN, pe înțelesul tuturor

De sute de ani, oamenii visează la o lume fără corupție, fără falsuri, fraude și manipulări. Descentralizarea unor servicii esențiale este cheia acestei probleme. Și astfel, a luat naștere această tehnologie revoluționară, numită Blockchain, care este o metodă nouă și inovativă pentru implementarea descentralizării. Pe scurt, tehnologia Blockchain este o soluție pentru problema centralizării, este un sistem de păstrare a evidenței de către toată lumea fără nevoia unei autorități centrale – o metodă descentralizată de a ține un registru care este practic imposibil de falsificat pentru că, atunci când toată lumea urmărește și verifică ceea ce se întâmplă, este foarte greu să încalci regulile neobservat.

Blockchain, egal Bitcoin? Veți afla și asta până la finalul acestui articol.

Înainte de a afla cum funcționează tehnologia Blockchain trebuie să plecăm de la momentul T0 – problemele pentru care a fost concepută să le rezolve. Haideți să facem un pas în spate și permiteți-mi să vă adresez o întrebare: Cum ne putem da seama dacă ceva este adevărat sau fals în ziua de astăzi? De exemplu, o bancnotă, un permis de conducere sau un buletin de vot. Cum ne dăm seama dacă sunt sau nu legitime?

Devino Membru Premium

Devino membru premium și beneficiază de toate avantajele puse la dispoziție de Criptopedia. Câștigă USDT redactând articole pentru website-ul nostru, și evidențiază-te în rândul comunității noastre.

Înregistrare