Criptopedia

De ce conteaza indicatorul Volum, in trading-ul crypto

De catre Criptopedia - 15 nov 2020

Volumul este folositor atunci cand este utilizat corespunzator. Exista o sumedenie de intamplari in pietele financiare incat este aproape imposibil sa ne dam seama de modul de abordare a majoritatii. Cu toate astea, volumul ne poate ajuta!

Volumul ne indica sentimentul pietei si ne ofera o idee in privinta fluxului de pozitii noi din piata de monede digitale. Trebuie sa fii atent cand folosesti volumul. Tine minte ca mai putin de 1% din traderii activi sunt in pozitii corecte.

Volumul in tranzactionare inseamna numarul de unitati ale unei monede digitale ce au fost tranzactionate intr-o sesiune aleasa.
Volumul iti va conferi o imagine asupra bataliei dintre ‘taurii’ si ‘ursii’ participanti in piata de tranzactionare si iti va indica ce tabara este in control.

Acest indicator poate fi folosit in avantajul tau. Daca se foloseste un setup pe care nu esti sigur, volumul poate indica ce gandesc ceilalti.
Foloseste volumul intr-un mod intelept intrucat nu toti traderii fac bani urmarind ce fac masele.

Articole similare

Analiza tehnica bitcoin, ethereum - raport saptamanal
Analize

Analiza tehnica bitcoin, ethereum - raport saptamanal

Nu rata cea mai buna ANALIZA TEHNICA din zona crypto! Analizam evolutia BITCOIN si ETHEREUM din ultima saptamana si din ultima luna, pentru anticipa trend-ul. BONUS: studiem ”ALTCOIN”-ul vedeta - performerul saptamanii!

Analiza săptămânii crypto pe BTC, ETH, ALTS - No4
Analize

Analiza săptămânii crypto pe BTC, ETH, ALTS - No4

Analiza tehnică piața de criptomonede - Raport săptămânal cu evoluția prețului pe bitcoin, ethereum și YearnFinance. Tendințe prețuri săptămâna 1, Noiembrie 2020