Criptopedia

Ajutor

Ajutor

  Venim în sprijinul vostru cu un set de Întrebari și răspunsuri (FAQ) rapide, cu scopul de a vă familiariza cu site-ul nostru

 

Î: Care este diferența între un utilizator ”Premium” și un utilizator ”Standard”?
R: Un utilizator care optează pentru varianta ”Standard” va avea acces pe website-ul Criptopedia, doar la o anumită categorie de articole, în timp ce un utilizator ”Premium” va avea acces și la conținutul restricționat.

Î: Cum pot debloca conținutul ”Premium”?
R: Conținutul Premium poate fi deblocat odată cu subscrierea la oricare din pachetele Basic, Pro respectiv Pro+. Din contul lui, utilizatorul poate selecta unul din cele 3 pachete. În funcție de pachetul ales, utilizatorul va avea acces 30 zile, 180 zile sau 365 zile la acest tip de conținut. Deblocarea conținutului se va face în urma unei donații de USDT la adresa afișată în formular, sau a unei donații prin Paypal.

 

 Î: Ce conținut este promovat în categoria ”Premium”?
R: În acestă categorie vor fi promovate Articole Tehnice, Educație Crypto, Tutoriale, Recenzii și Rapoarte, precum și o secțiune de Semnale de tranzacționare.

Î: Ce alte avantaje are un utilizator care a optat pentru membership?
R: Un utilizator cu membership poate să scrie articole pentru website-ul nostru pentru care primește un punctaj. Cu punctele primite, utilizatorul poate să prelungească membership-ul sau să solicite conversia lor în USDT.
Toți cei care optează pentru membership vor face parte dintr-un grup de telegram dedicat, unde vor fi dezbateri educative despre trading-ul cu criptomonede.

Î: De ce este necesară adresa de Wallet la înregistrare?
R: Formularul de înregistrare are un câmp dedicat unui wallet de USDT. Utilizatorii care doresc să devină colaboratori permanenți (să scrie articole pentru website-ul nostru) vor fi răsplătiți în USDT (un stablecoin ce are paritatea 1:1 cu $). Pe adresa de USDT indicată, contribuitorii vor primi recompensele pentru articolele redactate.

Î: Cum pot deveni Contribuitor?
R: În primul rând trebuie să ai membership activ pe toată durata colaborării noastre. Secțiunea de upload articole va fi activă pe toată durată Premium. Punctele obținute se vor contoriza în contul vostru, iar cei care doresc transformarea punctelor în USDT, vor face o cerere către administratorul website-ului cu această solicitare. Odată aprobată cererea de convertire de puncte în USDT, transferul va fi efectuat în maxim 5 zile.

Î: Ce articole pot redacta dacă doresc să devin contribuitor?
R: Poți să redactezi articole în tematica site-ului nostru, ”wiki-crypto”. Nu se vor accepta articole copiate de pe alte site-uri, însă se acceptă articole traduse din alte limbi dacă se inserează sursa. Formatul să fie .docx, iar conținutul să fie redactat cu diacritice și corect gramatical.

Î: Cum se face plata prin wallet de USDT?
R: Alegi opțiunea cu donația prin USDT, copiezi adresa de USDT afișată și transferi manual din walletul tău de USDT c/v pachetului dorit. În cazul în care folosești mobilul scanează Codul QR afișat și completează c/v pachetului dorit.

 Î: Care este sistemul de punctaj pentru redactarea de articole?
R: Fiecare articol redactat are valoarea de 2 puncte. La fiecare 5 articole redactate este activă conversia din puncte în prelungire durată valabilitate Membership. Practic, cu această conversie, utilizatorul prelungește subscrierea la secțiunea Premium, beneficiind de continuitatea serviciilor și facilităților oferite acestei categorii de membri.

Î: Unde pot urmări semnalele de tranzacționare?
R: Semnalele de tranzacționare sunt active doar membrilor Premium. Secțiunea va fi vizibilă pe HomePage în locul barei albastre. Fiecare semnal va fi însoțit de grafic, tendințe preț, și zonele de intrare pe ordere precum și zonele unde se poate încasa profitul. Membri cu subscrierea la PRO respectiv PRO+ beneficiază de suport pentru aceste semnale, pe un grup de telegram special pentru semnale.Pe acel canal de telegram vor fi un număr mai mare de semnale decât pe website.

Î: Cum pot vă pot contacta altfel decât prin formularul de contact?
R: Puteți da join la acest Canal de Telegram și postați acolo un mesaj sau folosiți această comandă /admin . Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Î: Dacă am subscris la pachetul PRO sau PRO+, cum pot avea acces pe grupul de telegram cu semnalele de tranzacționare?
R: În primul rând, va trebui să aveți un username de telegram ( de la editare profil @...... ). Acel username va trebui să ni-l comunicați prin formularul de contact de la website. A doua variantă de contact a fost explicată la întrebarea anterioară. Canalul cu promovarea semnalelor de tranzacționare este diferit de cel unde vom dezbate diferite subiecte despre trading.