Criptopedia

Despre

Despre

Criptopedia este un website care promovează articole din domeniul crypto, pentru pasionații de blockchain și criptomonede.

Oferim membrilor și vizitatorilor noștri, articole sub forma de ghid util, tutoriale care ajută comercianții de criptomonede să învețe să le tranzacționeze pe diferite platforme de schimb.

 Colaboratorii noștri mai experimentați redactează analize tehnice cu privire la tendințele prețului pe principalele criptomonede, cum ar fi bitcoin, ethereum, ripple și alte criptomonede ce performează săptămână de săptămână.

Selectăm știri importante din această nișă pe care vi le oferim sub forma unei criptocronici săptămânale. Pentru că știm că informația este foarte utilă comercianților vă ținem la curent cu noutățile din domeniul crypto.

Avem și o secțiune de infografie, în cadrul căreia oferim succint, sub forma unor planșe, diferite informații despre indicatori sau tipare, formațiuni de lumânări, psihologia pieței, și multe altele.

Suntem prezenți și pe social, unde ne puteți urmări periodic: facebook, telegram, twitter, youtube, instagram.

Pe telegram, oferim sub forma unor dezbateri, lecții săptămânale sau grafice cu tendințele pieței criptomonedelor.

Oferim și semnale de tranzacționare, prin care traderii mai puțin experimentați pot plasa ordere de tranzacționare.

Avem și secțiune dedicată Membrilor Premium, în cadrul căreia promovăm periodic articole tehnice, materiale cu un conținut mai detaliat, cum ar fi rapoarte sau recenzii. Membrii Premium au opțiunea de a deveni colaboratorii noștri. De a redacta articole pentru site-ul nostru, în urma cărora vor primi recompense (USDT sau prelungire la subscrierea Premium)

În concluzie am creat Criptopedia, acest wiki-crypto, pentru voi pasionații de blockchain, și pentru voi comercianții de criptomonede care aveți obiectivul să deveniți traderi experimentați.