Criptopedia

Disclaimer

Disclaimer

Cryptopedia NU oferă servicii și sfaturi financiare! Cryptopedia oferă informații educative despre criptomonede și despre tendințele în domeniu.

Clientul este direct responsabil să verifice informațiile și să își determine propria interpretare. Orice decizii financiare sau tranzacționale luate strict pe baza informațiilor puse la dispoziție de Cryptopedia nu ne pot fi imputate sub nicio formă.
Tradingul și investițiile în criptomonede (denumite de asemenea și monede digitale sau virtuale) implică un risc substanțial și nu este dedicat oricărui investitor. Înainte de a deveni investitor, Cryptopedia încurajează clientul a se educa în mod temeinic și a se informa correct despre trading și criptomonede, iar rolul esential al Cryptopedia este întocmai unul educațional.

 

Valoarea criptomonedelor sau a contractelor futures dedicate acestora poate fluctua în defavoarea clientului, existând riscul ca acesta să fie păgubit și să sufere pierderi din investiția inițială. Tradingul care implică levierul (pentru contractele futures) poate avea un impact ridicat asupra contului dumneavoastră, chiar dacă fluctuațiile nu sunt pe măsură de ridicate - acestea pot aduce pierderi mari dar și câștiguri substanțiale.

În cazul în care piața mișcă într-o direcție contrar speculei, clientul poate ajunge la un portofoliu total mai mic decât cel investit inițial. Clientul este responsabil de acest risc, de resursele financiare investite și de sistemul de trading pe care îl alege.

Clientul nu trebuie să se angajeze în tranzacționare în cazul în care nu înțelege în totalitate natura tranzacțiilor efectuate și amploarea expunerii la risc pe care o asumă. În cazul în care clientul nu înțelege pe deplin aceste riscuri, acesta ar trebui să solicite consiliere profesională independentă de la consilierul financiar.