Criptopedia

Acesta este un preview

Pentru a putea citit intreg articolul trebuie sa devii membru premium

Daca esti deja membru premium te poti loga aici

Tipuri de analiza in pietele de tranzactionare cu criptomonede

De catre Criptopedia - 12 nov 2020
Tipuri de analiza in pietele de tranzactionare cu criptomonede

In acest domeniu versatil al tranzactionarii de monede digitale, strategia este indispensabila. Prin intrebuintarea unei strategii eficiente, rezultatele vor fi pozitive pe termen lung. In acelasi timp, o strategie care nu prinde contur iti poate declansa stari usor neplacute.

Putem vorbi fara oprire despre ce strategii de tranzactionare sa folosim — de la classicul HODL la alte abordari mai sofisticate — insa niciuna n-o sa se concretizeze cu rezultate pozitive daca nu stim sa citim piata.

 
Abilitatea de a citi piata diferentiaza traderii – unii fac banii, altii pierd bani. Atat de simplu! Suntem de acord ca pentru un incepator toate reprezentarile grafice, numerele si abrevierile pot fi coplesitoare, dar cu timpul le vei asimila cu usurinta. In acest articol, vom detalia succint cele doua forme de analiza ale pietei: analiza tehnica si analiza fundamentala.

 

Devino Membru Premium

Devino membru premium și beneficiază de toate avantajele puse la dispoziție de Criptopedia. Câștigă USDT redactând articole pentru website-ul nostru, și evidențiază-te în rândul comunității noastre.

Înregistrare